Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Harmonieorkest SJC Herentals opent muzikaal cinema in kOsh campus Collegestraat

Harmonie SJC

Op zondag 28 april om 14.30u opent het harmonieorkest de wereld van het grote witte scherm in de feestzaal van kOsh, campus Collegestraat in Herentals met een programma van muziek uit verschillende kaskrakers.

Na een succesvol jubileumconcert ‘Diamonds On Stage’ in CC ’t Schaliken brengt het harmonieorkest opnieuw een afwisselend muzikaal programma onder de regie van dirigent Roger Dierckx.

Van dé Higschool Musical klassieker ‘Grease’ tot de soundtrack van ‘Rocky III’ en de muziek uit genomineerde en gedecoreerde animatiefilms zoals ‘Frozen’ en ‘Shrek’ brengt het harmonieorkest een afwisselend muzikaal programma voor jong en oud. Zet de popcorn al maar klaar, want het is MOVIE-TIME in Herentals.

Kaarten in voorverkoop bij de muzikanten en harmonieorkestsjc@outlook.com aan €8, aan de kassa kosten de tickets €10. Mensen met recht op korting met de UIT-pas betalen €5 en kinderen onder 12 jaar kunnen gratis genieten van dit concert. De feestzaal van kOsh, campus Collegestraat is te bereiken via de ingang van de Gildelaan.

Harmonie SJC

Harmonie SJC

Gildelaan , Herentals, België

Harmonie SJC

Deel dit artikel